Yleiset ehdot ja toimitusehdot

Tervetuloa ja kiitos mielenkiinnostasi VENYY – passiivista venytystankoa kohtaan. Nämä ehdot ovat laillisesti sitova sopimus sinun ja Silverplus Oy:n välillä. Ehdot koskevat tämän verkkosivun käyttöä. Sivujen tarkoitus on tuottaa yleistä tietoa VENYYstä ja sen hyödyistä, sekä antaa sinulle mahdollisuuden hankkia lisätietoa tuotteesta. Luethan alla olevat ehdot .

  • VENYY sivujen yleiskatsaus

Sivumme antaa tietoa tuotteesta ja mahdollistaa tuotteen oston verkosta. Sivun sisältöä ei tule ymmärtää lääketieteellisenä neuvona, kannatuksena, esityksenä tai takuuna siitä, että jokin tietty harjoite on juuri sinulle turvallinen ja hyvä.

  • Omistus- ja alkuperäisoikeudet: Tämän sivun omistaa Silverplus Oy. Visuaaliset rajapinnat, grafiikat, muotoilut, tiedot, data, tuotteet ja kaikki muut elementit ovat Silverplus Oy:n omaisuutta. Et voi käyttää sivulla olevia materiaaleja. Silverplus Oy omistaa oikeudet kaikkiin sivuilla oleviin materiaaleihin.
  • Tietyt nimet, logot ja muut materiaalit, jotka näkyvät sivuilla voivat muodostaa tuotemerkkejä, tuotenimiä ja logoja VENYYstä tai Silverplus Oy:stä. Sinulle ei ole oikeutta käyttää mitään näistä merkeistä ilman Silverplus Oy:n kirjallista lupaa. Niiden omistus ja goodwill säilyy Silverplus Oy:llä.

2) Tilaaminen

2.1 Voit tilata tuotteen verkkokaupastamme www.venyy.com

2.2 Tilausta tehdessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:               
a) asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero
b) yritysasiakkaalla: yrityksen nimi, yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, Y-tunnus ja puhelinnumero

2.3 Asiakas hyväksyy jokaisella tilauksellaan olemassa olevat sopimus- ja toimitusehdot.

2.4 Silverplus Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Silverplus Oy:llä on oikeus käyttää rekisteriä vain Kuluttajasuojalain puitteissa.

2.5 Rekisteröidyt asiakkaat voivat kirjautua sisään ja tilata vanhalla tunnuksellaan. Ensimmäistä kertaa tilattaessa yhteystiedot lisätään asiakasrekisteriin.

2.6 Viestintää tilauksista ja toimituksesta voidaan käydä sähköpostilla tai puhelimitse.

2.7 Kauppasopimus astuu voimaan kun asiakas on tehnyt tilauksen.

2.8 Pidätämme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä suurissa erissä.

2.9 Silverplus Oy:n vastuu huonosta saatavuudesta, valtion rajoituksista, tuotteen tuontirajoituksista tai muista tuotteen ongelmista on aina rajoitettu kaupan purkuun ja ennalta maksetun rahan palautukseen.

2.10 Kaikki Silverplus Oy:n tuotteet myydään niin kuin ne ovat. Pidä huoli, että ymmärrät tuotteen ominaisuudet sivuiltamme.

2.11 Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen perustuen Kuluttajansuojalakiin, tuote tulee olla palautettuna 14 päivän sisällä tuotteen saannista. Ennen palautusta asiakkaan tulee olla yhteydessä Silverplus Oy:n asiakaspalveluun. Silverplus Oy ei ole vastuussa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista mikäli palautusta ei tehdä sääntöjen mukaisesti. Silverplus Oy korvaa palautuksessa vain tuotteen kustannukset, ei postituskuluja.

2.12 Selkeissä tuotevirhetapauksissa Silverplus Oy korvaa asiakkaalle uuden tuotteen tilalle ja vastaa palautuksesta aiheutuvista postituskuluista. Palautus tulee tehdä mahdollisimman nopeasti, kun tuotteen virhe on havaittu. Tuotevirhetapauksissa on aina oltava yhteydessä Silverplus Oy:n asiakaspalveluun.

2.13 Silverplus Oy ei ole vastuussa jälleenmyyjien toiminnasta.

2.14 Silverplus Oy varaa oikeuden valita asiakkaansa.

2.15 Silverplus Oy ei ole terveydenhuollon instituutio, eikä Silverplus Oy voi tehdä diagnooseja asiakkaan terveydentilasta. Silverplus Oy ei esitä tai takaa, että mikään tietty venyttelyliike on tehokas tai sovelias sinulle.

2.16 Sivusto ja sen kaikki materiaalit ja sisältö on esitetty ”siinä kunnossa kuin on” ja ”saatavissa oleva” periaatteella, ilman takuuta tai ehtoja. Mikään neuvo tai tieto, joka verkkosivuilta ja sen materiaaleista on saatu, ei aiheuta mitään velvollisuuksia Silverplus Oy:tä kohtaan.

 3) Hinnat

3.1 Hinnat sisältävät arvolisäveron, mutta eivät postituskuluja.

3.2 Postituskulut määräytyvät toimituksen määränpään mukaan, sekä tilauksen painon ja koon mukaan.

4) Maksaminen

4.1. Kaikki kuluttaja- ja yritysmaksut suoritetaan Paytrailin kautta. Maksutapoja ovat: luottokortti (Visa, Mastercard ja American Express), verkkopankkimaksu, MobilePay, sekä Collector laskutus- ja osamaksupalvelu.

4.2. Vastuunalaisuus
Silverplus Oy toimii yksinään tuotteiden ja palveluiden myyjänä ja toimittaa tuotteet ostajalle. Silverplus Oy on yksinään vastuussa mahdollisten reklamaatioiden hoidosta.

4.3 Maksut tuotteista tapahtuvat asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välillä. Myyjä on vastuussa kaikista kaupankäynnin velvoitteista. Paytrail Technology Oy on myös maksun vastaanottaja.

Verkkomaksupalvelun tuottaja

Paytrail Oyj (2122839-7) on Suomen pankin ja luottokorttilaitosten hyväksymä yhteistyökumppani verkkomaksamiseen.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella sekä luottokorttitositteessa.
Paytrail Oyj välittää maksun eteenpäin myyjälle. Reklamaatiotapauksissa yhteydessä ollaan Silverplus Oy:hyn.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181 830
www.paytrail.com

5) Toimitus

5.1 Silverplus Oy:n käsittelyaika tilauksille on keskimäärin 1–7 työpäivää, ellei toisin ole ilmoitettu. Normaali postitusaika tuotteille on 1–10 päivää. Silverplus Oy pyrkii ilmoittamaan kuluttajalle, mikäli käsittelyaika on pidempi kuin 7 päivää. Suurilla tilauksilla saattaa olla pidempi käsittelyaika. Myös ennakkotilattujen tuotteiden toimitusaika saattaa olla pidempi.

5.2 Silverplus Oy on vastuussa tuotteiden vaurioitumisesta tai katoamisesta matkalla asiakkaalle. Palautustapauksissa asiakas tai kuljetusyhtiö on vastuussa tuotteen vaurioitumisesta tai häviämisestä matkalla Silverplus Oy:lle.

5.3 Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on vaurioitunut, tulee hänen tehdä siitä ilmoitus kuljetusliikkeelle ja Silverplus Oy:lle ilman viivästyksiä. Mikäli tuote on vaurioitunut ennen sen postittamista, tulee sen käydä ilmi kuljetusliikkeen rahtikirjasta.

6) Palautus

6.1 Etämyyntilain mukaan palautuksesta on aina ilmoitettava ja palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä.

Tuotteen noudosta lähtien asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien tuotteen noutopäivä). Asiakas on velvoitettu todistamaan tuotteen noutopäivän kuitin tai rahtikirjan avulla.

6.2 Palautusoikeus on vain uusilla, käyttämättömillä tuotteilla. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa.

6.3 Asiakas on vastuussa Kuluttajansuojalain puitteissa tehtyjen palautuksien postituskuluista. Tuotevirhetapauksissa Silverplus Oy on velvollinen korvaamaan tuotteen palautuksesta aiheutuvat postituskulut sekä korvaamaan uuden tuotteen viallisen tilalle.

6.4 Hyväksyttävän tuotepalautuksen tunnusmerkit:
a) Tuote on pakattu hyvin sen alkuperäiseen pakkaukseen ilman merkkejä tuotteen käytöstä.
b) Mukana on kuitti tuotteen hankinnasta
c) Palautus on tehty korkeintaan 14 päivän sisällä tuotteen noudosta

Palautuslomake

6.5 Puutteelliset palautukset lähetetään takaisin asiakkaan kustannuksella.

6.6 Silverplus Oy ei ota vastaan maksamattomia postilähetyksiä. Palautukset ja takuutoimitukset tulee tehdä suoraan Silverplus Oy:lle.

6.7 Asiakas on vastuussa tuotteen pakkaamisesta palautustapauksissa. Tuotteen tulee olla pakattu niin, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Silverplus Oy ei vastaanota kuljetuksessa vaurioituneita palautuksia, mikäli vaurio on aiheutunut puutteellisesta pakkaamisesta.

6.8 Puutteellisesti pakatut tai virheellisesti toimitetut tuotteet palautetaan asiakkaalle asiakkaan kustannuksella.

6.9 Silverplus Oy ei korvaa tuotteita, jotka on palautettu tuotevirheen vuoksi tapauksissa, joissa tuote on virheetön tai se on ylittänyt takuu- tai palautusajan.

7) Takuu

7.1 VENYYllä on vuoden takuu. Silverplus Oy on vastuussa siitä, että tuote toimii takuuajan.

7.2 Silverplus Oy:llä on vastuu korjata tai korvata takuuaikana hajonnut tuote. Korvaustapauksissa asiakas saa uuden tuotteen vaurioituneen tilalle.

7.3 Kaikki takuuna palautetut tuotteet testataan. Takuu pätee vain, mikäli tuotetta on käytetty sen ohjeiden mukaisesti. Silverplus Oy on vapautettu takuusta, mikäli käy ilmi, että tuotetta on käytetty sen ohjeiden vastaisesti.

7.4 Takuu ei korvaa tuotteen epäasiallista käyttöä. Asiakkaan tekemät korjaukset tai muutokset tuotteeseen katkaisevat takuun välittömästi.

7.5 Jos tuote on vaurioitunut johtuen kohdasta 7.3 tai 7.4, tuote palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta laskutetaan sekä postitus- että käsittelykulut.

7.6 Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee ilmoittaa Silverplus Oy:lle tuotteen virheestä mahdollisimman nopeasti virheen huomattuaan.

7.7 Tuotteen huollon voi tehdä vain Silverplus Oy ja sen valtuuttama kolmas osapuoli, ellei toisin ole sovittu.

8) Asiakasrekisteri

Asiakastietoja keräävän yrityksen tiedot

Silverplus Oy (2187102-4)
Pitkämäenkatu 6,
20250 Turku

Asiakasrekisteristä vastaa
Silverplus Oy

Rekisterin nimi
Venyy.com asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakasrekisteriä käytetään vain Silverplus Oy:n asiakassuhteiden ylläpitämiseen. Tilauksen tekeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Datan sisältö
Venyy.com sivuilta kerättyä henkilökohtaista asiakasdataa käytetään tilauksen toimittamiseen, markkinointiin sekä asiakassuhteiden hallinnointiin.

Tietojen lähde
Yhteystiedot kerätään asiakkaan rekisteröinnin yhteydessä, muu data asiakkaan tekemän oston yhteydessä.

Salassapitovelvollisuus
Asiakasrekisterin tietoja käyttää vain Silverplus Oy ja sen käyttämät maksu- ja laskutuspalvelun tuottajat. Tietoja ei anneta muille tahoille.

Asiakkaalla on oikeus tarkastuttaa omat tietonsa rekisteristä.