Tarinamme

VENYY syntyi aikoinaan ratkaisemaan omakohtaisen selkäongelman. Hevosen potku aiheutti VENYYn kehittäjälle, Sarita Alangolle, selkään lukuisia vaurioita; selkäydinkanavan ahtauman, välilevy repeämän ja pullistuman, sekä lopulta vaikean selkärankarappeuman. Kun selän kiputiloihin ei löytynyt apua lukuisista yrityksistä huolimatta, alkoi liikuntalääketieteeseen ja gerontologiaan suuntautunut sairaanhoitaja, kätilö ja personal trainer Alanko miettiä itse ratkaisua ongelmaan.

Nyt, yli 10 vuotta myöhemmin, VENYY on auttanut jo satoja ihmisiä pääsemään eroon tuki- ja liikuntaelinvaivoistaan.VENYY on auttanut vuosien saatossa selän kiputiloissa, niska-hartiavaivoissa sekä ryhdin muutoksissa ja suoristuskyvyn ongelmissa. Alanko itse toimii täysipäiväisenä yrittäjänä ja pystyy ohjaamaan työssään jopa liikuntaa. Lisäksi hän urheilee vapaa-ajallaan aktiivisesti. Tämä ei olisi mahdollista ilman VENYYtä. VENYY katkaisee noidankehän, jonka erilaiset kiputilat kehossa aiheuttaa. Kipu aiheuttaa lihaskiristystä – ja kireä lihaksisto taas aiheuttaa lisää kipua.

Olemme työskennelleet terveyden ja liikunnan alalla jo lähes kaksi vuosikymmentä. VENYYn lisäksi olemme kehittäneet uniikin kuntosalikonseptin aikuisille. Perheyrityksemme Silverplus sijaitsee Turussa. Silverplus kuntoklubi on korkealaatuinen kuntosali yli 40-vuotiaille.

Toimintamme perustuu liikuntalääketieteen ja gerontologian tuntemukseen sekä vuosien kokemukseen liikunnan alalta. Silverplus kuntoklubin ja VENYYn pääpaino on toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistämisessä, ei pelkästään suorittamisessa. Toimintamme kiteytyy ainutlaatuiseen Silverplus Metodiin, joka motivoi ja auttaa kehittymään niin liikunnan vasta-alkajia kuin kokeneita kuntoilijoita.

VENYY on ollut osa Silverplus Metodia alusta asti. Tiedämme, että VENYY toimii, sillä itsemme lisäksi myös sadat asiakkaamme ja heidän läheisensä ovat saaneet siitä avun. Jatkuva positiivinen palaute ja uskomattomat asiakastarinat kannustivat meitä jakamaan VENYYn isommalle yleisölle. Tavoitteenamme onkin auttaa mahdollisimman monia ihmisiä. Nyt sinullakin on mahdollista kokea VENYYn voima – tilaa omasi jo tänään!

Tiimimme

Tiimimme koostuu neljästä vahvasta, lahjakkaasta ja työtä pelkäämättömästä naisesta. Meillä jokaisella on omat erikoisosaamisalueemme. Menestyksemme perustuu saumattomaan tiimityöskentelyyn sekä toisen osaamisen kunnioittamiseen ja arvostamiseen.

Our Team

Our team is comprised of four strong, talented and hard working women. We all have our own strengths and fields of specialties. Our success lies in seamless teamwork and great respect to each other’s expertise.

Sarita Alanko
Silverplus Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas sekä VENYYn keksijä.

Sarita on hyvinvoinnin huippuammattilainen. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen kokemus sekä useampia tutkintoja terveydenhuollon ja liikunnan alalta. Sairaanhoitajan, kätilön ja personal trainerin tutkintojen lisäksi hänellä on vankka koulutustausta myös liikuntalääketieteen ja gerontologiaan alalta. Saritan moninainen koulutus- ja työhistoria synnytti idean aikuisten kuntosalikonseptista. Tämän lisäksi hän on kehittänyt uniikin Silverplus Metodin sekä luonut VENYYn.
sarita@silverplus.fi


Jeanette Lindwall
Silverplus Oy:n perustajaosakas ja VENYYn projektipäällikkö.

Jeanette yhdistää bisnesosaamisen ja liikunnan huippuammattitaidon. Hänellä on maisterin tutkinto kansainvälisestä kaupasta sekä personal trainerin koulutus. Lisäksi hän opiskelee liikuntalääketiedettä. Hän on nainen VENYYn kansainvälisen lanseerauksen takana.
jeanette@silverplus.fi, info@venyy.com
Katariina Nevalainen
Konseptisuunnittelija, Neat konsepti Oy

Katariina on suunnittelija VENYYn upean tuotesuunnittelun ja graafisen suunnittelun takana. Hän on lahjakas ja monipuolinen suunnittelija, joka perusti oman yrityksensä, Neat konseptin, vuonna 2015. Neat konsepti on erikoistunut kehittämään tuote- ja palvelusuunnittelun konsepteja ideoista markkinoille. Tutustu lisää www.neatkonsepti.fi tai ole yhteydessä Katariinaan. . katariina@neatconsepti.fiJohanna Siltala
Tuotesuunnittelija, Siltala Consulting

Johanna on tunnustettu konsultti, joka on erikoistunut brändin rakentamiseen ja tuotteistamiseen. Hän näki Silverplus Oy:ssa ja VENYYssä isoa potentiaalia. Ilman Johannaa VENYY olisi edelleen saatavilla vain Silverplus kuntoklubin asiakkaille Turussa, mutta hänen sinnikkyytensä ansiosta VENYY on nyt saatavilla ympäri maailman!
johanna@silverplus.fi


Image
Varaa ilmainen VENYY-esittely