Sijoittajille

Olemme työskennelleet terveydenhuollon ja liikunnan parissa lähes kaksi vuosikymmentä. Näiden kahden alan ymmärtäminen ja osaaminen on antanut meille mahdollisuuden nähdä asioita uudella tapaa. Yli kymmenen vuotta sitten kehitimme ainutlaatuisen tuotteen: VENYY – passiivisen venyttelytangon. VENYY ei pelkästään ennaltaehkäise ja hoida tuki- ja liikuntaelinvaivoja, vaan myös parantaa ryhtiä ja kehittää suorituskykyä.

VENYYn lisäksi olemme kehittäneet uniikin kuntosalikonseptin aikuisille. Perheyrityksemme Silverplus sijaitsee Turussa. Silverplus kuntoklubi on korkealaatuinen kuntosali yli 40-vuotiaille. Toimintamme perustuu liikuntalääketieteen ja gerontologian tuntemukseen sekä vuosien kokemukseen liikunnan alalta. Silverplus kuntoklubin ja VENYYn pääpaino on toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistämisessä, ei pelkässä suorittamisessa. Toimintamme kiteytyy ainutlaatuiseen Silverplus Metodiin, joka motivoi ja auttaa kehittymään niin liikunnan vasta-alkajia kuin kokeneita kuntoilijoita.

VENYY on ollut osa Silverplus Metodia alusta asti. Tiedämme, että VENYY toimii, sillä itsemme lisäksi myös sadat asiakkaamme ja heidän läheisensä ovat saaneet siitä avun. Jatkuva positiivinen palaute ja uskomattomat asiakastarinat kannustivat meitä jakamaan VENYYn isommalle yleisölle. Tavoitteenamme on vähentää tuki- ja liikuntaelinvaivoja kaikkialla maailmassa!

Jokainen VENYY valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista, jotta voimme taata ensiluokkaisen tuotteen. Tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!
Oletko kiinnostunut VENYYstä tai Silverplus konseptista?

 

Ole yhteydessä:

Jeanette Lindwall
Silverplus Oy:n perustajaosakas ja VENYYn projektipäällikkö
0405307015
jeanette@venyy.com
jeanette@silverplus.fi

Image
Varaa ilmainen VENYY-esittely