VENYY – passiivinen venytystanko

Mitä lihaskireydet aiheuttavat kehossasi?

  Lyhentää lihaksia ja aiheuttaa nivelten virheasentoja johtaen nivelkipuun ja niveltulehdukseen sekä ennenaikaiseen nivelrikkoon
  Kireät lihakset aiheuttavat ryhdin muutoksia ja huonoa ryhtiä
  Huonontavat lihaksen aineenvaihduntaa, kireät lihakset painavat hiusverisuonia sekä hermostoa estäen niiden normaalin toiminnan
  Kasvanut loukkaantumisriski urheilusuorituksessa, sekä kasvanut rasitusvamman riski
  Suoritustehon lasku

Mitä VENYY tekee?

  VENYY pidentää lyhentyneitä lihaksia ja työstää niiden palautumista normaaliin pituuteensa. Venytys alkaa automaattisesti ketjun kireimmästä kohtaa. Nivelten virheasennot korjaantuvat, kun lihakseen tulee lisää sarkomeerejä ja se pitenee. Tällöin nivelkipu lievittyy ja ennenaikaisen nivelrikon riski vähentyy
  
VENYY korjaa ryhtiä avaamalla kireitä lihaksia estäen niitä vetämästä ryhtiä kasaan
  
VENYY tehostaa lihasten aineenvaihduntaa vähentämällä lihaskireyksiä mahdollistaen hiusverisuonten ja hermoston normaalin toiminnan
  
VENYY vähentää loukkaantumisriskiä tasapainottamalla kehoa
  
VENYY parantaa suoritustehoa lisäämällä liikkumisen taloudellisuutta

Kenelle VENYY soveltuu?

VENYY soveltuu lähes kaikille*! Se on turvallinen, eikä vaadi kuntoilutaustaa. VENYY auttaa sinua, oletpa sitten kilpaurheilija tai eläkeläinen. Kaikki meistä ovat ainutlaatuisia ja meillä on omat taustamme. VENYY löytää juuri sinun ongelma-alueesi ja aloittaa työn sieltä, missä sille on suurin tarve. Saatat tuntea venytyksen hyvin erissä kohtaa kuin perheenjäsenesi tai työkaverisi. Sen vuoksi VENYY on niin erityinen – se tuntee sinut paremmin kuin sinä itse!

*HUOM! Muista että VENYY ei ole lelu, eikä sovellu alle 15-vuotialle lapsille. Jotkin vammat saattavat estää VENYYn käytön. Kun avaat pakkauksen, ethän säilytä VENYYtä pystyasennossa oman turvallisuutesi vuoksi. Pystyasennossa säilytetty tuote voi kaatua ja ja aiheuttaa vahinkoa.

Silverplus Oy ei ole terveydenhuollon instituutio, eikä Silverplus Oy voi tehdä diagnooseja asiakkaan terveydentilasta. Silverplus Oy ei esitä tai takaa, että mikään tietty venyttelyliike on tehokas tai sovelias sinulle.”A good golf swing demands flexibility. I use VENYY to improve my performance and to recover from a golf round”
Anne, 51

”Being a barber is really demanding, since I have to stand all day with my hands held up high. I used to have shoulder and back pains on a regular basis. VENYY has helped me to ease the tension in my shoulders and back, and I feel much better now!”
– Noora, 30”When you get older your body gets stiffer and starts to ache. I am not able to go to the floor and stretch anymore. I am also worried how I keep my balance when standing without a support. VENYY has helped me a lot, since it makes it possible for me to stretch safely and easily. I have less shoulder pains now and my walking is getting better.”
– Holger, 91

”Pregnancy is really tough for your body. I can maintain a good posture and ease my back pains with VENYY. VENYY has been a life saver during my pregnancy!”
– Jeanette, 33

Design ratkaisutvenyy-passiivinen venytystanko
 • Käsikahva

  Antibakteerinen käsikahva on suunniteltu antamaan sinulle hyvän otteen helposti. Sinun ei tarvitse puristaa otetta lujasti, vaan voit rentoutua ja nauttia venytyksestä.

 • 8 kg Tanko

  Avain passiiviseen venyttelyyn on rentous. Siksi VENYY on niin painava, se kirjaimellisesti tekee työn puolestasi mahdollistaen lihastesi rentoutumisen ja venymisen aivan uudella tapaa

 • Ohjematto

  VENYYn sisältyy ohjematto, joka auttaa sinua oikeanoppiseen harjoitteluun. Ohjematto takaa alussa, että teet liikkeet oikein. Kun VENYY on sinulle tuttu, voit käyttää sitä myös ilman mattoa.

 • Pallo

  Ergonominen ja luistamaton kumipallo on suunniteltu erityisesti VENYYlle. Se mahdollistaa kitkattoman ja mielyttävät venyttelykokemuksen.

Image
Varaa ilmainen VENYY-esittely